Sport / Ostalo

KRG Osijek odličan u Pečuhu

KRG Osijek odličan u Pečuhu

Bruna Jurajić i Larisa Ivanković, članica KRG Osijek na natjecanju u Pečuhu pokazale su najbolje od sebe i sa velikim osmjehom na licu odradile vježbe.Bruna je osvojila 9. mjesto, a Larisa 10.

"Nisu prve, ali u mojim očima i očima gledatelja jesu, rekla je po završetku revijalnog i prijateljskog natjecanja u Pečuhu koje je okupilo brojne ritmičarke svih kategorija iz velikog broja europskih i azijskih zemalja. Ove dvije gimnastičarke KRG Osijeka nastupile u B light programu. U A programu dan prije Brune i Larise nastupile su juniorka Inga Rukovanjski i kadetkinja Barbara Čuljak," rekao je Damir Rukovanjski.

Barbara Čuljak u Osijek nosi zlatnu medalju iz vježbe s obručem, a Inga Rukovanjski srebrnu iz vježbe s trakom. I kako je rekla njihova trenerica u Pečuhu i ona i Lucija Radolović mogu biti zadovoljne izvedbama ovih dviju ritmičarki u A programu. I dalje do početka novog olimpijskog ciklusa u svojoj delegaciji KRG Osijek nema svoje sutkinje pa tako ocjene koje su dobivale vrijede dvostruko jer su dobivene od trenerica njihovih suparnica. No, kako je ovo doista veliki, ali ipak prijateljski i revijalni turnir, iz KRG Osijek ne pridaju previše pažnje ocjenama već kvaliteti izvedbi.

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!