Lifestyle / Ostalo

Advent u Parku [PROGRAM]

Advent u Parku [PROGRAM]

Grad Osijek danas je objavio kako će se središnja adventska manifestacija u Osijeku održati na novoj lokaciju u parku Kralja Petra Krešimira IV te na lokaciji u Ribarskoj ulici te u Tvrđi. Saznali smo što će se sve događati na manifestaciji u parku.

"Osijek nije najveći grad u Hrvatskoj, ali po broju perivoja i zelenih površina apsolutna je hrvatska prijestolnica. Ove godine, pozivamo vas da se još više zaljubite u čaroban svijet osječkih parkova, jer u posebnom zimskom ruhu zabljesnut će park ispred Sokolskog doma, u perivoju Petra Krešimira IV. Stoljetna stabla i obnovljena fasada Sokolskog doma, postati će nove kulise središnjeg gradskog božićnog programa i poslati ponovno sliku Osijeka, kao čarobnog mjesta za provoditi adventske dane," rekao je Ivan Kristijan Majić ispred tima koji stoji ovogodišnje središnje adventske manifestacije u Osijeku.

>>> Advent u Osijeku uz najveće klizalište na novoj lokaciji

U sjaju lampica, u šetnji šetnicama, pronaći ćete najveći božićni sajam kao i najveće klizalište u regiji, kupolu u kojoj će na Adventu moći pronaći mjesto za sebe i najzimogrozniji. Bit će tu i šarene kućice s gastronomskom ponudom i toplim vinom i velika pozornica s preko 20 vrhunskih koncerata, gdje nas već prvih dana Adventa čekaju koncert Vatre, dar Poglavarstva povodom dana Grada Osječanima. Doći će nam i Belfast food, Gustafi, scifidelity orchestra,…lokalni DJ-i, rock i zabavni bendovi iz šire regije te koncerti duhovne glazbe nedjeljom. Čekaju nas i dječji programi, predstave, radionice i igraonice, skulpture u ledu, natjecanja, kao i veliki gastro show.

U dvorištu Sokolskog doma, na nikad većem gradskom klizalištu, ledena ploha od 1500 kvadratnih metara osječkim će klizačima dati priliku za užitak u ledu kojeg su za sada, u Hrvatskoj imali samo Zagrepčani.

A u zimskom izdanju vraća se i FeelGoodWeekend, događaj o kojem se ove godine najviše pozitivno pričalo u gradu, događaj koji je učinio da se mi Osječani i naši gosti osjetimo dobro. Stoga, svakog petka i subote na Adventu u Parku, očekuje vas druga tema ovog zabavnog festivala.

Za početak, Advent otvaraju Bijelo-plavom pričom, kao odu gradu povodom njegovog rođendana. A najljepši poklon koji mu možemo dati je ljubav i zajedništvo, ono što čini suštinu Adventa!

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!